Labrys op LinkedinLabrys op FacebookLabrys op Twitter

Rustig reizen

Vanaf 2016 biedt Labrys Reizen een aantal reizen met een rustig programma aan; voorheen werden deze reizen aangeboden onder de naam Kalypso Reizen. Deze reizen zijn speciaal bedoeld voor reizigers die met jeugdig enthousiasme willen blijven reizen naar interessante bestemmingen, ondanks een vorderende leeftijd of een klein lichamelijk ongemak. Ook kan het zijn dat eenvoudigweg de behoefte aan voldoende rust voor u de reden is om op deze reizen mee te gaan.

De programma's van deze reizen onderscheiden zich binnen het aanbod van Labrys Reizen door de rustige dagprogramma's, het geringe aantal hotelwisselingen, een afgewogen selectie uit de veelheid van bezienswaardigheden en de beperkte wandelafstanden. Hierdoor zult u deze reizen nauwelijks als vermoeiend ervaren, zonder dat er aan inhoud wordt ingeboet.

 

Apulië • rustig reizen

25 april t/m 2 mei 2017

In het sfeervolle Apulië is het ontspannen reizen. De 'hak van de laars' van Italië vertoont een bijzonder landschap met olijfgaarden, trulli, mysterieuze kerken en kastelen. Het gebied kent een lange historie, vanaf de Griekse kolonisten via de Romeinen tot de renaissance van de twaalfde eeuw.

LEES MEER...

Moderne kunst aan de Côte d'Azur • rustig reizen

17 t/m 22 september 2017

De vele mooie plaatsen aan de Côte d’Azur werden al in de negentiende eeuw door kunstenaars ontdekt, die hier veelal naartoe trokken om het Parijse stadsleven te ontvluchten. Maar met name in de twintigste eeuw werd het gebied een mekka voor de moderne kunstliefhebber. Picasso, Matisse en Chagall woonden hier een groot deel van hun leven. 

LEES MEER...